» in english

KAIKKI UUTISET
27.09.2013

PAKKAUSALUSTAN MONTA MAHDOLLISUUTTA

Valmistimme yhteistyössä asiakkaan kanssa alustan erikoisvärillä. Väri korostaa pakattua tuotetta ja parantaa samalla tuotteen näkyvyyttä.

Alusta soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, esimerkiksi lihan, kalan tai marjojen pakkaamiseen.

Tiedustele eri mahdollisuuksia!

Timo Jousi, p. 02 282 1268, timo.jousi@hjjousi.fi

14.09.2012

UUDET ALUSTAMALLIT

Yhteistyössä kumppanimme Finnvacum Oy:n kanssa toteutimme uudet alusta -mallit elintarvikkeiden pakkaamista varten. Alustat valmistetaan ruiskupuristamalla ja materiaalina käytämme polypropeenia PP).

Alustoja on saatavissa neljää eri kokoa: 1550 ml, 1000 ml, 650 ml sekä 350 ml, väreinä musta, valkoinen, sininen sekä läpinäkyvä.

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuistamme!

Timo Jousi, p. 02 282 1268, timo.jousi@hjjousi.fi


30.08.2012

Fiskarsin puutarhatyökaluille pakkauksia

Toteutimme Fiskarsin puutarhatyökaluille kevytmuoviset pakkaukset, jotka ovat kestävät ja suojaavat, mutta samaan aikaan myös tuotetta korostavat.

Tarvitsevatko teidän tuotteenne uutta pakkausratkaisua? Kysy lisää myyjiltämme!

10.02.2012

KEVYTMUOVIPAKKAUS TAIGA

Uusin kevytmuovipakkauksemme, asiakkaallemme JK-Decorest Oy:lle suunniteltu Taiga-lyhtypakkaus, on näyttävä ja toimiva ratkaisu. Läpinäkyvä, kauniilla painatuksilla koristeltu pakkaus tuo tuotteen korostetusti esille. Muotoonleikatuista aihioista koottavat pakkaukset toimitetaan asiakkaalle kokoamattomina, jolloin saavutetaan säästöä myös kuljetus- ja varastointikuluissa. Kysy lisää myyjiltämme!

29.04.2011

LAADUKAS JA JÄMÄKKÄ PAKKAUSALUSTA - RUISKUPURISTAMALLA

Hj. Jousi Oy:n laajasta ruiskupuristettujen tuotteiden valikoimasta löytyy elintarviketeollisuuden tarpeisiin suunnitellut korkealaatuiset alustat elintarvikkeiden pakkausta varten. Alustojen materiaalina käytämme polypropeenia (PP).

Alustojen tarkat mitat varmistamme ruiskupuristustekniikalla: seinämien paksuus on sama tuotteen joka kohdassa. Alustat ovat ihanteellisia pakattaessa elintarvikkeita vakuumiin, sillä niissä ei ole ohuita kohtia, joista kaasu pääsisi helposti läpi. Urat ohjaavat kaasun tasaisesti pakattavan tuotteen ympärille ja pidentävät siten elintarvikkeiden säilymisaikaa. Kalvo voidaan saumata vain kansiosasta; sen ei välttämättä tarvitse mennä koko alustan ympäri. Tämä vähentää huomattavasti käytettävän kalvon määrää. Alustamme kestävät myös hyvin alhaisia lämpötiloja.

Alustoja on saatavissa kolmea eri kokoa: 1000 ml, 800 ml sekä 700 ml. Varastovärit ovat valkoinen ja läpikuultava, mutta myös muita värejä on mahdollista valmistaa.

Lisätietoja alustoista sekä muista elintarviketeollisuuden ratkaisuista saatte kääntymällä puoleemme! Myynnissä teitä palvelevat:

Timo Jousi, p. 02 282 1268, timo.jousi@hjjousi.fi08.03.2011

Saranakupla - edullinen ja näyttävä pakkaus

Lämpömuovaamalla tehdyt saranakuplat ovat erinomaisia pakkauksia eri kokoisille ja muotoisille tuotteille. Kuplapakkaus soveltuu sekä kevyille tuotteille (esim. uistimille, käsitöille, koriste-esineille) että painaville tuotteille (esim. metalliset osat).

Saranakuplan muoto voi olla perinteisesti neliskulmainen, mutta haluttaessa kupla voidaan muotoilla myös tuotteen muotoja mukailevaksi. Raaka-aineesta riippuen voidaan pakkauksesta tehdä erittäin ohut ja kevyt tai vastaavasti paksu ja tukeva.

Lämpömuovatuilla saranakuplilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Muottikustannukset ovat kohtuulliset ja tuotanto on nopeaa. Kirkas saranakupla on näyttävä pakkaus, joka suojaa tuotetta, mutta samalla tuo sen edustavasti esille.

Kun pakkausasiat askarruttavat, käänny puoleemme! Myynnissämme teitä palvelevat:

Timo Jousi, p. 02 282 1268, timo.jousi@hjjousi.fi


30.11.2010

Hyödyllisyysmalli Vertico-rasialle

Vertico-rasialle on myönnetty hyödyllisyysmalli, eli ns. pikkupatentti 29.10.2010. Kyseessä on Hj. Jousi Oy:n uusin elintarvikepakkaus.

Rasian innovatiivisuus piilee sen kannen rakenteessa. Kannessa olevan seisontatuen avulla rasia on helppo avata. Tuki toimii lisäksi rasian jalkana, jolloin rasia voidaan asettaa vähittäiskaupan tuotehyllyyn seisovaan asentoon. Tuote saa näin paremman mainosarvon, kun asiakkaan nähtävissä on koko kansi rasian kyljen sijaan. Seisontatuen avulla rasia voidaan haluttaessa ripustaa myös tuotekoukkuun.

Rasian mitat ovat 190x85x45 mm ja sen vetoisuus on 200 g. Rasia soveltuu erilaisten elintarvikkeiden pakkaamiseen.

Yksi rasia, monta uutta mahdollisuutta!

06.10.2010

KIITOS MESSUVIERAILLE!

Kiitos kaikille käynnistä osastollamme PacTec 2010 -messuilla 21.-24.9.2010.

Messuilla oli mukava tavata sekä nykyisiä asiakkaita että solmia uusia tuttavuuksia. Myös uudistunut messuosastomme sai kehuja raikkaasta ulkonäöstään.

23.04.2010

PacTec 2010

PacTec 2010 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.9.2010 yhdessä FoodTec ja GrafTec -messujen kanssa.

Hj. Jousi Oy on myös mukana messuilla omalla osastollaan. Tule katsastamaan osaamisemme ruiskuvalun ja lämpömuovauksen saralla osastollamme 6d20!

19.11.2009

M10-rasiat

M10-rasiat ovat läpikuultavia, kaksiosaisia rasioita, jotka on alun perin suunniteltu kellokoteloiksi. Rasiat ovat myös oivallisia pakkauksia pienesineiden säilytykseen. Esimerkiksi erilaiset askartelu- tai käsityötarvikkeet pysyvät siistissä järjestyksessä, kun ne on kerätty omiin
rasioihinsa.

Mitoiltaan rasiat ovat 92x92x75 mm ja niitä on saatavana mm. vihreänä, punaisena, pinkkinä, savunharmaana ja ametistin värisenä.

Kellokotelokäytössä M10-rasian pohjaosaan on saatavilla paksu vaahtomuovityyny, jonka ympärille kellon voi pujottaa. Tyyny pitää kellon paikoillaan ja suojaa sitä naarmuuntumiselta.

11.09.2009

ISTUTUSRUUKKU

Yksi uusimmista tuotteistamme on ruiskupuristettu istutusruukku, jota voidaan käyttää mm. salaattien ja erilaisten yrttien kasvatus- ja myyntialustana. Polypropeenista valmistettavan ruukun halkaisija on 61,4 mm ja korkeus 52,2 mm. Tällä hetkellä ruukkuja valmistetaan mustana, mutta muitakin värejä on saatavilla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Istutusruukkuja pakataan 5400 kpl per laatikko. Ruukun kevyt rakenne on eduksi sekä logistiikan että varastoinnin kannalta. Tuotannossa noudatamme erillistä valvonta- ja pakkausohjetta, joka takaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun.

Istutusruukun tuotanto on nopeaa ja hinta-laatusuhde hyvä. Siksi ruukku on erinomainen tuote tehokkaaseen tuotantoon ja myyntiin tähtääville ammattiviljelijöille!

05.06.2009

Kalvosarana hyödyksi muovituotteiden valmistuksessa

Kalvosarana on erinomainen ratkaisu tuotteelle, jossa kaksi erillistä osaa pitää saada yhdistettyä toisiinsa. Tämä ohut kalvomainen kohta nivelöi osat yhteen, jolloin koko tuote voidaan valmistaa samassa muotissa. Kalvosaranan avulla tuotteen erillisten osien määrä pienenee ja kokoonpano yksinkertaistuu.

Parhaiten kalvosaranan raaka-aineena toimii polypropeeni, jolloin sarana kestää tuhansia taivutuksia. Kalvosarana-tekniikkaa on käytetty mm. Jousin valmistamissa muistikorttikoteloissa ja geelirasioissa.


ETUSIVULLE
  Hj. Jousi Oy | Jousitie 6, 20760 Piispanristi | Puh: 02 28211 | Fax: 02 2421166 | S-posti:     

pages powered by h2j media